29 Eylül 2013 Pazar

El Bebek Gül Bebek Kız Bebek


Hamileliğimde heyecanlı bir haftayı geride bıraktım: Bebeğimin cinsiyeti belli oldu.

Son gebelik kontrolümde her şeyin yolunda olduğunu öğrendik ve buna çok sevindik:) Daha önce bu yazımda bahsettiğim gibi benim ve eşim için zaten en önemlisi bebeğimizin iyiliği, sağlığı... Kontrolde bebeğimin hareketlerini ekrandan  hayranlıkla izlerken doktorum bebeğin yerinde duramayan bir kız olduğunu söyledi. İlk tepki olarak gülümeseyerek "gerçekten mi" dedim? Doktorum da tekrar tekrar bakarak emin oldu.

Evet biricik oğlumun ardından bir de kızım olacağını öğrenince sevindim ama erkek olsaydı da de aynı şekilde sevinecektim. Sonuçta benim canım, benim yavrum... Böylece canım oğlum Toprak bir kız abisi olacak inşallah...

Başta ailelerimiz olmak üzere herkes kız bebek haberine çok sevindi. Son 2 yıldır ailelerimize katılan 3 erkek bebeğin üstüne herkes kız bebek bekliyordu. Ben de heyecanlıyım, mutluyum, kız annesi olmak farklı olacak mı diye meraklıyım:)

O zaman el bebek gül bebek kız bebeğim hayırlı olsun, sağlıkla dünyaya gelsin:)

                                    Hamilelik Günlüğü Yazılarım




8 yorum:

  1. Sağlıklı ve uzun ömürlü bir bebiş olsun inşallah. Adınıza sevindim. Kız annesi olmak güzel bir duygu ( evladın kızı erkeği olmaz tabi ki ) Kız abisi olmakta zordur :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler, inşallah... Hepimiz için değişik bir duygu olacak, oğlum neler yaşayacak en çok onu merak ediyorum doğrusu:)

      Sil
  2. Denizcim merhaba ben Ece :) blogunu tesadufen gordum. Paylastiklarini ve bebeginle seni gorunce cok mutlu oldum. Umarim cok cok guzel mutlu guzel gunler sizi bekliyordur.. sevgiler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ece, merhaba canım:) Çok uzun zaman oldu görüşmeyeli en son üniversiteliydik:) Sen neler yapıyorsun? Güzel dileklerin için çok teşekkürler, sevgiler...

      Sil
    2. Gercekten uzun zaman oldu. Ama ben seni gormeyi seninle gorusmeyi cok isterim Deniz :) ben dhl'den sonra atandim suanda ogretmenlik yapiyorum. Mayista da Tuna'yla evlendik :)) e tabi erken evlenenler bebeklendiler :) masallah sana ve bebislerine...

      Sil
    3. Tebrik ederim canım ne güzel, darısı sizin başınıza artık:)) Ben de öyle Ece. Bana mail atar mısın, haberleşir görüşürüz.

      Sil
  3. Ahh canım..Allah sağlıklı ve hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah.Çok mutlu oldum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yaa teyzesi böyle işte:) Herkese inşallah...

      Sil