25 Eylül 2013 Çarşamba

İkinci Bebeğin Cinsiyeti Meselesi



Gelelim ikinci bebeğimin cinsiyetine. Dünyalar tatlısı bir Toprak anası olarak ikinci bebeğin kız olması yönünde yoğun bir istek var çevremde. Hamile olduğumu duyanların ilk tepkisi genelde "kız olur inşallah" şeklinde oldu. Ben de "sağlıklı olur inşallah" diye cevap verdim, vermeye de devam ediyorum çünkü bebeğimin cinsiyetini bilmiyorum. Benim için sağlıklı, hayırlı bir evlat olması kız ya da erkek olmasının çok daha ötesinde. Hatta içten içe oğlumun bir erkek kardeşi olursa onun için daha iyi olur diye düşünüyorum. Benim için 3 erkek ile aynı evde yaşamak nasıl olur onu henüz düşünemiyorum tabii:) Belki yakın çevremde hep böyle örnekler olduğu, bir erkek bir kız kardeşi pek görmediğim için böyle hissediyorum.

En yakın doktor kontrolüme çok az kaldı.. Bu kontrolde bebeğimin cinsiyetini öğreneceğim. Ama ben yine de cinsiyetten önce bebeğimin sağlıklı olduğunu duymak istiyorum, bunu bekliyorum:)




6 yorum:

  1. İnanmıyorummmmmm :) Çok mutlu oldum. Sağlıkla kucağına al inşallah. Tebrik ederim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ediyorum. Pek belli olmuyordu benim bebek görüştüğümüzde tabi:) İnşallah canım, sevgiler...

      Sil
  2. Canım hayırlı olsuun,ne çok şey kaçırmışım:))Demek Toprak'ın bir kardeşi oluyor,çok sevindim.Dediğin gibi sağlıklı ve hayırlı olsun:)Evet iki erkek kardeş çok da güzel olur.Kız olursa da sana iyi olur:)Tebrik ediyorum ve sarılıyorum:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Eveeet bu arada bir çılgınlık yaptım canım:) Çok teşekkür ediyorum bakalım hem Toprak hem ikinci bebiş beni nasıl günler bekliyor:) Öpüyorum sizi

      Sil
  3. Galiba, hamileliği benimle aynı zamanlarda olan bir blog yazarı daha buldum. :) Artık cinsiyeti belli olmuştur herhalde :)

    YanıtlaSil
  4. Hayırlı olsun ne güzel aynı zamanlarda bebegimize kavusucaz insallah:) Bugun netlesecek bakalım:) Sevgiler

    YanıtlaSil