25 Eylül 2013 Çarşamba

Evimizin Kayıp Eşya Bürosu:)

İlk olarak tv kumandalarımızın kaybolması ile ortaya çıktı  kayıp eşya büromüz. Aylar önce 2 kumanda en son Toprak'ın elinde görüldükten uzun bir süre sonra burada bulundu. Evin her köşesine bakılıp kumandalardan umut kesilmişti. Annesi kumandaların kesin çöpe gittiğini düşünüyor, babası oğluna kumandaları sorup bir cevap bekliyor, çocuk ise susuyordu:) Hatta yedek kumanda bile alınmıştı...



Bir akşam Toprak, kedimiz Yoda'nın tırmalama tahtasını iterek salonun ortasına kadar getirdi. Tahtaya basıp zıplıyor, etrafında dönüyordu. Derken tırmalama tahtası ile birlikte düştüler. Tırmalama tahtası devrilince daha önce kopardığı tepedeki kurbağa da düştü ve 2 haftadır aradığımız kumandalar, kayıp bir emzik, buruşturulmuş kağıtlar etrafa saçıldı.İşte kayıp eşya büromuzu böyle keşfettik. Sevgili oğlum boyuna uygun olarak kendine burayı seçmiş istediği eşyaları da buraya saklamış:) O günden sonra evde bir şey ortadan kaybolunca ilk baktığımız yer kedinin tırmalama tahtasının içi oluyor. Nitekim aradığımız şeyleri orada buluyoruz... Çocuklu ev böyle oluyor demek ki:)



2 yorum:

  1. Çok tatlı. Nasılda unutmadan hep aynı yere saklıyor, bunu yaparken ne düşünüyorsa :)
    Sevgiler..

    YanıtlaSil
  2. Ben de merak ediyorum doğrusu:) Aslında bazen cep telefonumu , emzikleri tencerelerin içine saklıyor, sorunca yerini gösteriyor ama burayı söylemiyor , kendine saklıyor:)

    YanıtlaSil