11 Eylül 2013 Çarşamba

Toprak'a KARDEŞ Geliyor :))))))

Evet evet yanlış okumadınız, bendeniz Deniz şu sıralar ikinci hamileliğimi yaşıyorum:) Bundan 1,5 yıl önce biricik oğlum Toprak'ın aramıza katılması ile renklenen dünyamız, çekirdek ailemiz daha da büyüyor. "Anne" olarak bana dünyanın en özel duygularını yaşatan birtanenim bir kardeşi olacak inşallah...


Bir süredir hamileliğin ilk aylarının verdiği yorgunluk, uyku hali ve mide bulantıları ile fazlasıyla meşgul olduğum için yazı yazamıyordum. Bu güzel haberi vermek için daha fazla bekleyemedim. Bugüne bugün 3 aylık hamile bir anneyim:)

Toprak'ın doğumunun ardından yaşadığım duyguları tarif etmemin imkanı yok. Canımdan çok sevdiğim minicik bir melek var artık yanımda, kalbimde, ruhumda. Onunla nefes alıyorum, onunla yatıp kalkıyorum. Ömrüm diye bağrıma basa basa öpüyorum bebeğimi. Şimdi ise bu eşsiz mutluluğa hayırlısıyla yeni bir mutluluk katılmasını bekliyorum.

Yakında bizden yeni haberlerde görüşmek üzere:)

Sevgiler,

                                                             Hamilelik Günlüğüm

26 yorum:

  1. Hayırlı olsun :)) Benim ikinci kuzum 6.ayını doldurdu bile. İki çocuklu olmak güzel, yorucu :D Ama keyifli. Hamileliğin tadını çıkar derim. Sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Handildem çok teşekkür ederim. İki çocuklu annelerin yorumlarına artık daha çok ihtiyacım olacak:)Kuzularınıza da maşallah. Sevgiler

      Sil
  2. Tebrik ederim,sağlıkla dünyaya gelsin inşallah.Darısı başıma :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Güzel dileklerin için çok teşekkür ederim. O zaman darısı senin başına inşallah:) Sevgiler

      Sil
  3. Tebrik ediyorum . Ne güzel bir duygudur kimbilir ikinci defa anneliği yaşamak. Ama 8 aylık bir bebeğim var ve sanırık ki ben tekrar cesaret edemem :)

    Allah hayırlısıla kucağınıza almayı nasip etsin ...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim, inşallah:) Çınar biraz daha büyüyünce belki cesaret edersiniz, Toprak da o kadarken aklıma bile gelmiyordu başka bir bebek. Sevgiler

      Sil
    2. Nasip bakalım :)
      Şimdilik korkutucu geliyor 2. bebek ama eminim çok keyiflidir...

      Sil
  4. Hayırlı olsun Denizcim. Toprak abi oluyor desene :) Bu sefer çocuk deneyimlerini senden alacağız 2. çocuk konusunda. Bakalım bir kızımız mı yoksa oğlumuz mu olacak... Sağlıklı olması en önemlisi tabi ki. Sevgiler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Elif'cim, canım evet Toprağım abi olacak:) Kız da olsa erkek de olsa Toprak'tan çekeceği var şimdilik onu çok net söyleyebilirim. Kız konusunda yoğun baskı var ama sağlıklı olsun en başta. İkinizi de çok özledim. Sevgiler:))

      Sil
  5. Tebrik ederim , sağlıkla kucağına alırsın inşallah :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok tesekkurler hayirlisiyla kavusuruz insallah:)

      Sil
  6. hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah, benim oğlum 2,5 yaşında ve bende artık kardeş düşünüyorum.Hatta bu fikir çok heyecanlandırıyor beni, inşallah kısa zamanda bende veririm güzel bir haber :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İlknur, çok teşekkür ederim. Senden de bir müjde almak üzere:) Sevgiler

      Sil
  7. tebrik ederim,cok sevındım senın ve yakısıklı oglun adına.Allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsin.Bu arada darısı başıma demeden geçemiycem :))
    blogunuzu cok begendım,paylasımlar cok güzel emegınıze saglık,hemen takıbe aldım,bu arada bızde burdayız oglumla
    http://goktugilehayat.blogspot.com/ bekleriz
    sevgiler...

    YanıtlaSil
  8. Tuğba, güzel dileklerin ve yorumun için teşekkür ederim. Hayırlısıyla isteyen herkesin başına:)
    Sevgiler,

    YanıtlaSil
  9. Canım Allah hayırlısıyla kucağına almanı nasip etsin İnşallah. Bende çok istiyorum ama gözüm okadar korktu ki asla cesaret edemem diyorum. Tek çocuk olmanın sıkıntısını çok çektiğim için kızım yalnız kalmasın diyorum ama çok korkuyorum. Yaş aralığı da muazzam. Allah bütün evlatlarimizin bahtini açık etsin İnşallah. Sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Esme, inşallah sağlıkla kucağımıza alırız bebeği:) Ben bu konuda oğlumdan cesaret aldım doğrusu. Eğer Toprak daha zor bir çocuk olsaydı ben de kolay kolay cesaret edemezdim. Kardeşliğin nasıl güzel bir şey olduğunu bildiğim için oğlum adına seviniyorum. Doğru zaman geldiğinde senin de güzel haberlerini bekliyorum:) Sevgiler

      Sil
  10. Merhaba,
    Blogunuzu yeni keşfettim. Doğacak bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almayı Allah nasip etsin inşallah. Takipteyim, bana da beklerim. Sevgilerle...

    YanıtlaSil
  11. Necla Hanım iyi temenniniz için çok teşekkür ederim. Seve seve geleceğim:) Sevgiler.

    YanıtlaSil
  12. Allah bağışlasın tebrik ederim. çok güzel bir haber.

    YanıtlaSil
  13. Merhaba blogunu çok beğendim hemen izlemeye aldım ben de teşekkür ederim geldiğin için :) tebrik ediyorum en güzelini yapmışsınız kesinlikle kardeş şart yaşlarının yakın olması da ayrı bir güzel olmuş arkadaş gibi büyüyecekler sağlıkla gelsin inşallah :)

    YanıtlaSil
  14. Merhaba Pelin, çok sevindim güzel yorumuna ve kardeş desteğine:) İnşallah sağlıkla kavuşuruz:) Sevgiler

    YanıtlaSil
  15. Tebrikler..Umarım çok güzel bir hamilelik geçirirsin ve ardından sağlıkla,bereketle gelen bebeğini kucağına huzurla alırsın:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler Pınar, ilk başlarda zorlandım ama şuan iyiyim:) İnşallah, o günleri heyecanla bekliyorum... Sevgiler

      Sil
  16. ne kadar güzel yaşları çok yakın olcak, çok iyi 2 arkadaş olcaklar benim kızım da 8 aylık, henüz cesaret edemiyorum ama kardeş istiyoruz tabi, sağlıkla kucağınıza alın inşallah blogunuzu izlemeye aldım benm de blogum var beklerim:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoş geldiniz:) Ben de öyle olmasını umuyorum, kavuşmama zamanımız gittikçe yaklaşıyor artık. Sizin de istediğiniz zamanda darısı başınıza, hatta tüm isteyenlerin başına:) Sevgiler

      Sil