4 Mart 2013 Pazartesi

Toprak'ın Mickey Mouse Temalı 1 Yaş Doğum Günü Partisi!



Toprak'ın ilk doğum günü partisini 17 Şubat 2013 Pazar günü evimizde yaptık.Oğlumun ilk doğum günü kutlaması çok eğlenceli geçti. Toprak alkışlara ve doğum günü şarkısına sevinçle bağırıp, kendini sallayarak eşlik etti. Hediye paketlerini yırtarken de oldukça eğlendi doğrusu:)  Bu güzel günümüzde bizimle olan herkese çok teşekkür ediyoruz...


Gelelim Mickey Mouse temalı ilk doğum günü partisinin detaylarına... Minik adamımın ilk doğum gününün  özel olmasını istedim. Bu yüzden de bir ay öncesinden parti hazırlıkları yapmaya başladım. Büyük bir zevkle tasarladığım ve her detayı ile tek tek ilgilendiğim doğum günü partimizin teması Mickey Mouse oldu. "Mickey Mouse" fikri Sarper'den geldi, ben de bu tema ile çoook eğlenerek çalıştım. 

İşte anne yapımı Mickey Mouse temalı Toprak'ın ilk doğum günü partisi:

Mickey Mouse Toprak'lı 1 Yaş Doğum Günü Davetiyesi



Balon, bonibon kavanozu ve kurabiye ağacından oluşan Mickey Mouse Köşesi



Mickey Mouse ve 1 şeklindeki  1 yaş doğum günü kurabiyeleri
1 yaş kurabiyelerini hazırlarken annem en büyük destekçim oldu:)



Kurabiyeler misafirlerimiz için özenle paketlendi:)



Kurabiye ve Dilek Ağacı



Toprak için güzel dileklerin yazıldığı  Mickey Mouse temalı hatıra kartı



Rengarenk bonibonların olduğu hediyelik kavanozlar



Veee çok beğenilen Mickey Mouse Doğum Günü Pastası



Kırmızı puantiyeli Cup Cake Standı



Mickey Mouse doğum günü konseptimizin tamamlayıcıları: Tabak, bardak, peçetelik



"İyi ki Doğdun Toprak" ve "Toprak 1 Yaşında" etiketli içecekler



Herkesin zevkle yediği şekerler



Mickey Mouse Temalı Doğum Günü Masası



Doğum Günü Çocuğu "TOPRAK"!



 İlk Doğum  Günü Aile Tablosu:)




Diş buğdayı partimizi burada bulabilirsiniz.






18 yorum:

  1. Merhaba:)Oğlum Ege'nin d.günü 11 şubat,tatlı Toprak'la aralarında 2 gün var:)Harika bir d.günü hazırlamışsınız,heyecanınızı çok iyi hissettim.Ben de kendim hazırladım Ege'ninkini.1 yaş çok özel,çok güzel:)Nice mutlu yaşlara,d.günlerine ailenizle birlikte,sevgiler:)

    YanıtlaSil
  2. Bayılıyorum doğum günü postlarını okumaya:)Bizim doğum günümüz de geçtiğimiz cmt oldu. Nasıl mutluluk, nasıl heyecandır biliyorum artık:)Toprak'ın nice nice sağlıklı mutlu yılları olsun, harika bir parti hazırlamış annesi;)

    YanıtlaSil
  3. ÇokoPrens'e nice güzel yaşlar dilerim:) Ege Demir'in doğum günü partisi çok güzel olmuş, ellerinize sağlık. Ayrıca ilk adımlarınız da hayırlı olsun, bundan sonra onu tutabilene aşk olsun:))

    YanıtlaSil
  4. merhaba dogumgununuz kutlu olsun hersey harika gorunuyor.Ellerinize saglik. bizimde dgunumuz dundu ve temamiz winnie the pooh'tu . cok heyecanli gecti hersey cok guzeldi benim size sorum olacakti. bu iceceklere nasil etiketleri yaptiniz yada kendiniz mi yaptiniz? eger yapabilirsem yapmka istiyorum simdiden 2.yas gununu bile dusunmeye basladim..cok tsk ederim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba güzel yorumunuz için çok teşekkür ederim. Sizin bebeğinizin de doğum gününü kutlarım. Winnie the Pooh temalı doğum gününün de çok güzel olduğunu tahmin ediyorum. Bu çalışmalar için bir ozalitçiden yardım alabilirsiniz.

      Sil
  5. Bnm kızımın doğum günü 20 şubat 2014 ama biraz maddi sıkıntım var eğer özel olarak görüşebilirsek şeker ve cup cake hakkında bilgi almak isterim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba sitemdeki iletişim bilgisinden bana mail atabilirseniz sevinirim. Şimdiden kızınıza nice mutlu yıllar dilerim.

      Sil
  6. Merhaba bizimkiler de yakınmış doğumgünleri bizimde 25 Ocak.Çok güzel olmuş partiniz herşey ince düşünülmüş,çok zevkli.Şimdiden merak ettim sizin de 2 yaş partinizi bizim hazırlıklar da hızlanacak inşallah yoksa yetiştiremeyeceğim hiçbirşey:)İyiki Nihal ink paylaşım günü yapmış da sayesinde birçok blog keşfettim.
    Bize de beklerim..http://pasamlayasam.blogspot.com/
    Sevgiler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba Tuğba çok teşekkür ederim bir süredir ikinci doğum günü hazırlıkları içindeyim, sana da kolay gelsin:) Bir şekilde yetiştiririz artık ortaya çıkan şeyleri görmek beni motive ediyor:)) tekrar haberleşmek üzere Sevgiler

      Sil
  7. ne kadar güzel olmuş. Ne kadar emeki bir parti ama çok güzel

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler:) Gerçekten hazırlanmak uzun zaman alıyor ama dönüp bakınca çok güzel anılar kaldığını görmek harika.

      Sil
  8. merhaba ben sıyah beyaz puantıyelı masa ortusunu nerden temın edebılırım bılgı verırsenız sevınırım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben hazır bulamadım bir kumaşçıdan bu kumaşı alıp masa örtüsü olarak kullandım:)

      Sil
  9. hazırlıklara bayıldımmm ayrıca toprağada bayıldım :))) benim oğlumun doğum günüde 9 martta eşimle konuşurken bizde micky mause düşündük temayı bi baktım karşımda sizin yaptıklarınız :)) kartları hangi programla hazırladınız bende kendim yapmak istiyorum :))))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim, mickey mouse teması çok güzel oluyor süsleme imkanı çok fazla:) bu tasarımlar photoshopda yapıldı, paintte de düzenlemeler yapılabilir. Şimdiden oğlunuza nice güzel yaşlar, size kolaylıklar dilerim.

      Sil
  10. merhaba deniz hanım yaptıklarınız bi harika ellerinize sağlıkk..bende oglumun 2.yaş günü için minik kavanozlardan yapmak istiyorum ama 29 cc mi yoksa 40 cc mi alsam karar veremedim sizinkini çok beğendim kaç cc lik acaba yardımcı olursanız sevinirim :)

    YanıtlaSil