16 Mayıs 2013 Perşembe

Zuzucan Toprak'ı Gördünüz mü?




İşte karşınızda Toprağımın ilk bebeği olan Zuzucan Toprak. Ben daha hamileyken babası bana ve oğlumuza Toprak bebeği hediye etti. Ben de gerçek Toprak'ı beklerken Zuzucan Toprak ile idare ettim:)

Peki nedir bu Zuzucan derseniz, hemen anlatıyım: Sağlıklı el örgüsü oyuncak bebek ailesi. 18-75 yaş arası sigara içmeyen kadınların el örgüsü ile yaptıkları oyuncak bebek dünyası. Toprak, Yaprak, Kıpırcan, Kımılnaz, Dede ve Anneanne'den oluşuyor Zuzucan ailesi. Her Zuzucan bebeğin kendine has özellikleri var. Mesela Zuzucan Toprak:  Egeli çiftçi, organik tarım tutkunu bir bebek.  Tüm bebeklerin ortak noktası ise aile sıcaklığını bebeğinize sunmaları.


Ben doğduğu günden beri oğluma Toprak bebeği gönül rahatlığı ile veriyorum. O da çok seviyor oyuncağını, hatta daha çok küçükken ona Zuzucan Toprak'ı gösterdiğimde gülümsüyordu. Eğer siz de bebeğiniz için el emeği bir oyuncak arıyorsanız ZUZUCAN 'a bir göz atın derim.

Biz kendilerini pek seviyoruz:)


4 yorum:

  1. Deniz Hanım, Toprak ismine ayrı bir zaafım vardır, tamamiyle toprak grubu insanıyım belki ondandır. Bu arada zuzucan'ı ben de çok sevdim. :) Erkek olsun, kız çocuk olsun bu tarz bebeklere ihtiyacı olduğunu duymuştum. Oyun anlamında. Sevgiler .

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Handan Hanım, Toprak ismini ben de çok seviyordum ama oğlumdan sonra hayatımın anlamı Toprak oldu:)) İnsanların isimlerinin özelliklerini taşıdığını duymuştum ve Toprak'tan sonra bunu çok iyi anladım. Oğluna/kızına Toprak ismi koymayı düşününen olursa kesinlikle tavsiye ederim:) Evet günümüzde her şey yapayken, el emeği oyuncaklar daha kıymetli oluyor. Sevgiler

      Sil
  2. Zuzucan çok şekermiş :)Facebookta cupcake çekilişi düzenliyorum.Bu akşam 21.00 de sona erecek.Şansını denemek istersen facebook adresime beklerim canım.Kazanan kişi cumartesi günü cupcake workshopuna katılacak.Sevgiler..

    YanıtlaSil
  3. Sabah gördüm canım çekilişini ben de çok isterdim ama kazansam bile yarın oğlumu bırakıcak kimsem yok, o yüzden katılmadım ama duyurdum:) Sevgiler

    YanıtlaSil