19 Mayıs 2013 Pazar

Jetonlu Oyuncaklar mı Dediniz?


Oğlum kendileri ile cumartesi günü tanıştı. Gerçi eskiden daha çok jeton vardı, şimdi kart ile çalışıyormuş bu oyuncaklar. Ben bu konulara acemi bir anne olarak kaç seferlik dolum yapalım sorusuna cevap vermekte zorlanıp, Toprak'ı bindirdiğim oyuncakları çalıştırmak için biraz uğraştım:) Gelelim benim Toprak bebeğime. Direksiyon çevirmeyi ve babası gibi motosikleti çok sevdiği için uçağa ve motora bindi.Uçak aşağı yukarı yükselip alçalırken, motosiklet görevlinin beni uyarması ile öğrendiğim sağdaki kolu çevirince ileri geri gitti.


Bu uçağın arkasındaki atlı karınca da oğlumun çok ilgisini çekti. Yanımda eşyalarımı ve bebek arabasını bırakacak kimse olmadığı için binemedi ama ilk fırsatta atlı karıncaya gideceğiz.


 Bir de tırtılımız var tabii. Tırtıl görünümlü küçük tren tam onun boyuna göreydi. Emniyet kemerini taktıktan sonra tırtıl hareket etti ve merakla oğlumu izledim. Tırtılın hızı ona biraz yavaş gelmiş olacak ki kendini sallayarak hızlandırmaya çalıştı:)


Günün sonunda biri elinde biri arabasında iki balonla evimizin yolunu tuttuk oğluşumla. Ama elindeki balon yolun yarısına kadar dayanabildi:)


1 yorum:

  1. ooo daha neler yapacaksınız neler :) ben ilk gittiğimizde korkar diye düşünmüştüm ama yanılmışım, bayılmıştı oğlum :) bu arada takipteyim, bana da beklerim .

    YanıtlaSil