30 Mayıs 2013 Perşembe

Bebeksiz Tatil


Evet başlık doğru, bu yılın ilk tatilini bebeksiz yaptık. Eşimle birlikte kısa bir tatile gittik. Tatil çok güzel geçti ama kalbim oğlumda kaldı.


Ayrı kaldığımız günlerde Toprağımı ne kadar çok özledim anlatamam. Elimde resmiyle hasret gidermeye çalıştım. Annemleri arayıp uyudu mu, uyandı mı, huzursuzlandı mı diye sorup durdum. Sağ olsunlar anneannesi, dedesi ve teyzesi biz yokken ona çok iyi baktılar. Sadece Can kuzusu oğlumu biraz kızdırmış:) Ama aşağıda göreceğiniz gibi oğlum yine de onu sevmekten vazgeçmemiş.Tabii Can'ın emziğini almayı ihmal etmemiş her zamanki gibi:)


Küçücük bebekle, hatta 3-4 çocukla tatile gelen yabancı aileler gördük orada.Özellikle onları gördükçe oğlum da yanımda olsaydı dedim ama biz bile o kadar çok yorulduk ki o anlarda iyi ki Toprak yok dedim. Babası da çok özledi kuzusunu tabii. Teyzesinden gelen resimlere bakıp mutlu olduk oğlumuzu gördüğümüz için. Dönüş yolunda ne kadar mutlu ve heyecanlı olduğumu anlatamam:)

Tatile gitmeden günler önce Toprak'a gideceğimizi anlatmaya başlamıştık. Kendimi ve onu bu şekilde ayrılığa hazırlamaya çalıştım. Annem de ona bizim resimlerimizi gösterip, geleceğimizi anlatmış biz yokken. Yavrum sabahları her zamankinden erken uyanmış ve bir akşam zor uyumuş.

Bu kısa ayrılığın ardından oğlumuzun bizi görünce sevineceğini düşünüyorduk ama gerçekler hiç öyle olmadı. Özellikle ilk gün bize hiçbir tepki vermedi (en kötüsü bu sanırım), ikinci gün biraz gülmeye başladı ve çok şükür dün itibarıyla iyiyiz:)

8 yorum:

  1. Zaman zaman eşler yalnız kalmalı ama işte yazdığınız gibi akıl çocukta kalıyor :)

    YanıtlaSil
  2. Bundan sonraki tatili bebeğe göre planlayacağım, o zaman aklım kalmayacak:)

    YanıtlaSil
  3. evet yaaa yalnız kalsak da aklımız ve kalbimiz hep onlarda oluyor :) ama arada kaçamak yapmak da gerek dimi :)

    YanıtlaSil
  4. ben hala o moda giremedim ne guzel aşmıssınız sız o olguyu... darısı basımıza ne dıyım

    masallah cok tatlı oglunuz masallah

    YanıtlaSil
  5. Çok teşekkür ediyorum. Ben de biraz zorlandım doğrusu. Şimdi birlikte tatile gidiyoruz:) Sevgiler

    YanıtlaSil
  6. ne kdar guzel bız hep cocuklarla gıttık gıttıgımız yerlere de cocuksız gezmek nasıl bır seydır tahmın bıle edemıyorum bır kere cocukları evde babaya bırakıp bakkala kafdar gıtmıstım o zaman kendımı ne kadar ozgur hıssetmıstım hele kı tatıl yapsam 3 senenın yorgunlugunu atarım heralde. Maasallah sıze cocukları bırakacak bır yerınız var benc edegerlendırın bu fırsatı sık sık ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çocuksuz gezmek hem rahat oluyor hem de bir yanınız keşke bebeğim de yanımda olsa diyor. Oğlum 5,5 aylıkken tekrar çalışmaya başladım. Hafta içinde zaten çok ayrı kaldığımız için onu bir kere bırakabildim. Annem sağ olsun benden daha iyi bakıyor ama koşa koşa gidip alıyorum, kimselere de vermiyorum Toprağı:) Sevgiler

      Sil