29 Nisan 2014 Salı

Vuuu, Ka, Oğlum ve Artık BABA



Ve Toprak babasına "vuuu" , "ka" , "oğlum" yerine BABA demeye başlar:)

İki yaşına kadar konuşmayan oğlum bir kaç ay önce "anne" dedi ve kelimelerin arkası geldi. Birçok kelimeyi söylemeye başladı. Aylardır baba kelimesini duyunca motosiklet sevdasından dolayı  "vuuuu" diyordu. Baba = Vuuu yazım için tık tık. Sonraları tahminimce babasının kaskından esinlenerek ona "ka" dedi. Son zamanlarda ise babasından sıklıkla oğlum kelimesini duyan canımın içi ona "oğlum" der oldu. Hem de dudaklarını büze büze, tatlı tatlı:)

Geçtiğimiz hafta eşim birkaç gün şehir dışındaydı. Sanırım annemlerdeki ikinci gecemizdi. Yatmadan önce bezini değiştirirken televizyonda Survivor vardı. Ben de bunu kim izliyor oğlum diye sorunca Toprak BABA demez mi!  Meğer oğlum baba demek için bu zamanı bekliyormuş. Arka arkaya birkaç kez sordum her seferinde baba dedi hatta en sonunda çocukcağız baba diye bağırarak yanıt verdi:) Tabii bu anlar hemen ses kaydına alınıp babasına gönderildi, mutluluklarımıza böylece bir yenisi eklendi:)


8 yorum:

  1. maşallah :) ne güzel bir duygu tarifi imkansız, emirde artık yavaş yavaş baba ve mama diyor bakalım daha neler neler duyacağız.. allah acıları göstermesin :)

    YanıtlaSil
  2. Gerçekten çocuklarla ilgili duygularımızı tarif etmek çok zor:) Emir de maşallah, sağlıkla mutlulukla büyüsünler:)

    YanıtlaSil
  3. Oğlum deyişine koptum harika bir duygu olsa gerek :)

    YanıtlaSil
  4. ayy canım ne kadar büyümüş maşallah :) Uzun süredir görmüyordum.Allah nazardan saklasın inşallah

    YanıtlaSil
  5. Maaşallah ..iyice konuşunca çok çok tatlı oluyorlar :) daha nice güzel lafları ağzından duyun inşallah..

    YanıtlaSil
  6. çok tatlı çocuğunuz var maşallah :)

    YanıtlaSil
  7. çok tatlı bir çocuk rabbim nazarlardan saklasın sizi takibe aldım http://keremlegunler.blogspot.com/ buda bizim adresimiz bekleriz sevgiler

    YanıtlaSil
  8. sağlıklı ve mutlu günler dileğiyle..

    YanıtlaSil